Werkwijze Inside Projecten

Nooit standaard: alleen het beste resultaat

Al vele jaren verbouwen en renoveren wij gebouwen en woonhuizen voor uiteenlopende branches en opdrachtgevers. Van kantoorruimtes tot particuliere woningen en opdrachten voor projectontwikkelaars.

Werkwijze

Grote en kleine verbouwingen, complexe renovaties, nieuwbouw projecten of stuc- en schilderwerk. Wij zijn gespecialiseerd in complexe totaalverbouwingen, maar draaien nergens ons hand voor om en nemen alle projecten aan. Tenminste… als onze planning het toelaat staan wij graag voor u klaar. Wij maken graag persoonlijk kennis met u en komen altijd op locatie kijken. Als u een bouwtekening heeft, mag u het gerust mailen. Wij denken altijd mee en zullen indien nodig, met creatieve oplossingen komen voor het mooiste en beste resultaat. Uw huis is ons kindje. Wij beschouwen uw huis, gebouw of kantoorpand tijdens de verbouwing als ons tweede thuis.

w

Contact | 1e afspraak

Neem via het contactformulier contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Of bel direct met Wojtek Bernat. Hij komt vrijblijvend thuis of op locatie bij u langs om uw wensen te bespreken.

Wij werken veilig en discreet met een vast team van vakmensen en zijn transparant in onze werkwijze en tarieven.

h

Offerte

Nadat we uw wensen hebben besproken en afgestemd hebben wat haalbaar is binnen uw budget, stellen wij vrijblijvend een offerte op. Hierin staat precies welke werkzaamheden we gaan uitvoeren, met een realistische en gedetailleerde opgave van alle kosten.

Optionele zaken en/of meerwerkopties zullen we in de offerte opnemen.

Offerte bespreken

We nodigen u graag uit om de offerte rustig samen door te nemen en te bespreken. Tijdens de bespreking zullen we alle punten toelichten en u kunt nog wijzigingen doorgeven. Zo krijgt u een goed beeld van de totale kosten en kunnen wij op basis van uw input de allerbeste kwaliteit leveren.

Wij werken ook graag samen met uw architect of andere bouwpartners.

Het verbouw of renovatieproces

Als u de definitieve offerte heeft goedgekeurd, maken wij in samenspraak met u zo snel mogelijk een planning. Voorafgaand aan en tijdens de verbouwing heeft u altijd persoonlijk één op één contact met Wojtek Bernat. Wel zo makkelijk! Wojtek functioneert als de dirigent in een orkest en regisseert en orkestreert echt alles tijdens het (ver)bouwproces.

Door goede communicatie en persoonlijke afstemming, komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Inside Projecten // Diensten

Aannemer
Verbouwspecialist
Renovatiespecialist
Uitbouw & Aanbouw

Stucwerk
Schilderwerk
Behangwerk
Raamwerk

Constructie
Leidingen
Elektriciteit
Isolatie

Badkamers
Keukens
Vloeren & Wanden
Dak & Gevel

Inside Projecten B.V.

Verbouwen of renoveren? Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige verbouwingen en renovaties in de omgeving van Rotterdam, Alphen a/d Rijn, Den Haag en omstreken.