Over Inside Projecten

Onderscheidend in dienstverlening: one of a kind

Wij verbouwen niet, wij innoveren. Voor ons geen standaard verbouwingen, maar maatwerktrajecten en altijd persoonlijk contact.

Over Inside Projecten

Inside Projecten werkt van binnenuit naar buiten. Vanuit het hart, met een oprechte passie en bezieling voor het ontwerpen van uw woning of bedrijfspand. Wij zijn nieuwsgierig en gepassioneerd. Vergelijk ons met een kruising tussen een kunstenaar, een interieurarchitect en een allround verbouwbedrijf. We willen creatief meedenken en steeds vernieuwend zijn. Daarom zijn we altijd zoekende naar dat ene waarmee we onderscheidend zijn. We streven hierbij altijd naar het perfecte eindresultaat wat we samen met de opdrachtgever voor ogen hebben. We willen niet klakkeloos verbouwen, maar meerwaarde bieden en houden ervan nieuwe mogelijkheden te onderzoeken en ontdekken.

Creaties

Wij denken graag met u mee. Laat u verrassen door onze oplossingen.

Renovaties

Oude panden met karakteristieke kenmerken herstellen we graag.

Verbouwingen

Uw woning verbeteren en moderniseren? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Onze partners

Inside Projecten werkt graag samen met fijne en betrouwbare bedrijven om u op meerdere gebieden zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij werken o.a. samen met:

“Ik verbouw niet. Ik creëer.  Ik bedenk altijd een oplossing, ook als die er niet lijkt te zijn. Heeft u een idee? Ik denk graag met u mee, het kan altijd beter”

Inside Projecten is opgericht door Wojtek Bernat. Met meer dan 40 jaar ervaring en een achtergrond in creatieve beroepen, heeft hij diepgaand inzicht in wat er bij een verbouwing komt kijken. Hij en zijn team zijn dan ook altijd gericht op esthetisch verantwoorde oplossingen. Het wordt hoe dan ook mooi en goed!

Inside Projecten B.V.

Verbouwen of renoveren? Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige verbouwingen en renovaties in de omgeving van Rotterdam, Alphen a/d Rijn, Den Haag en omstreken.